Sisustus

Warm Nordic Cone -riippuvalaisin tuo vihreää valoa kotiisi

Kun haluat luoda kodikkaan ja lämpimän tunnelman olohuoneeseesi, makuuhuoneeseesi tai ruokailutilaasi, Warm Nordic Cone -riippuvalaisin on loistava valinta. Tämä tyylikäs ja moderni valaisin on suunniteltu tanskalaisen Svend Aage Holm-Sørensenin toimesta, joka tunnetaan yhtenä Pohjoismaiden johtavista valaistussuunnittelijoista. Valaisimen muoto on saanut inspiraationsa männynkävystä, ja sen vihreä väri tuo mieleen luonnon ja kasvit.

Warm Nordic Cone -riippuvalaisin on valmistettu laadukkaasta metallista, joka on maalattu kauniin vihreäksi. Valaisimen varjostin on kallistettavissa, jolloin voit säätää valon suuntaa haluamallasi tavalla. Valaisimen korkeus on 25 cm ja halkaisija 17 cm, ja se sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Voit ripustaa valaisimen yksittäin tai ryhmässä, ja luoda näin näyttävän katseenvangitsijan huoneeseesi.

Warm Nordic Cone -riippuvalaisin on saatavilla Warm Nordic Cone -riippuvalaisin dusty green -nimisenä Vepsäläisen verkkokaupasta. Vepsäläinen on Suomen johtava huonekalujen ja sisustustuotteiden myyjä, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja kestäviä tuotteita kotiisi. Tutustu Vepsäläisen verkkokauppaan ja tilaa Warm Nordic Cone -riippuvalaisin jo tänään!

Kuvat: Warm Nordic