Sisustus

Avohyllyt: tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu säilytykseen

Avohyllyt ovat loistava valinta, kun haluat luoda kotiisi ilmavan ja modernin ilmeen. Avohyllyt eivät vie paljon tilaa, mutta tarjoavat runsaasti säilytystilaa kirjoille, koriste-esineille, kasveille ja muille tavaroille. Avohyllyt sopivat moneen eri tilaan, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen tai eteiseen. Voit yhdistellä erikokoisia ja -mallisia avohyllyjä keskenään tai asettaa ne seinälle ryhmäksi. Avohyllyt ovat myös helppoja kiinnittää ja siirtää tarpeen mukaan.

Sotka.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia avohyllyjä edulliseen hintaan. Valitse omaan sisustukseesi sopiva väri, materiaali ja tyyli. Meiltä löydät niin klassiset puuhyllyt kuin trendikkäät metallihyllyt. Tutustu esimerkiksi seuraaviin avohyllyihimme:

  • Avohylly 3-tasoinen: Tämä kolmitasoinen avohylly on valmistettu metallista ja siinä on kaunis musta väri. Hyllyn mitat ovat 60 x 30 x 80 cm, joten se sopii hyvin pieneenkin tilaan. Hyllyn tasot ovat syvät, joten niihin mahtuu paljon tavaraa. Tämä hylly sopii erityisesti teolliseen tai skandinaaviseen sisustukseen.
  • Avohylly 4-tasoinen: Tämä nelitasoinen avohylly on valmistettu metallista ja siinä on tyylikäs harmaa väri. Hyllyn mitat ovat 60 x 30 x 120 cm, joten se tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Hyllyn tasot ovat kapeat, joten ne sopivat hyvin kirjoille tai koriste-esineille. Tämä hylly sopii monenlaiseen sisustukseen.
  • Avohylly 5-tasoinen: Tämä viisitasoinen avohylly on valmistettu metallista ja siinä on raikas valkoinen väri. Hyllyn mitat ovat 60 x 30 x 160 cm, joten se on korkea ja näyttävä. Hyllyn tasot ovat erikorkuisia, joten ne luovat mielenkiintoisen ilmeen. Tämä hylly sopii hyvin vaaleaan ja moderniin sisustukseen.

Jos haluat tilata jonkin näistä avohyllyistä, voit tehdä sen helposti ja nopeasti sotka.fi-verkkokaupassa. Toimitamme tuotteet sinulle kotiinkuljetuksella tai voit noutaa ne lähimmästä Sotka-myymälästäsi. Jos haluat nähdä lisää avohyllyjä tai muita säilytysratkaisuja, tutustu koko valikoimaamme sivuillamme.

Avohylly 3-tasoinen

Tämä kolmitasoinen avohylly on valmistettu metallista ja siinä on kaunis musta väri. Hyllyn mitat ovat 60 x 30 x 80 cm, joten se sopii hyvin pieneenkin tilaan. Hyllyn tasot ovat syvät, joten niihin mahtuu paljon tavaraa. Tämä hylly sopii erityisesti teolliseen tai skandinaaviseen sisustukseen.

Tämän avohyllyn hinta on vain 49,00 €. Tilaa se nyt sotka.fi-verkkokaupasta tai tule tutustumaan lähimpään Sotka-myymälääsi.

Avohylly 4-tasoinen

Tämä nelitasoinen avohylly on valmistettu metallista ja siinä on tyylikäs harmaa väri. Hyllyn mitat ovat 60 x 30 x 120 cm, joten se tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Hyllyn tasot ovat kapeat, joten ne sopivat hyvin kirjoille tai koriste-esineille. Tämä hylly sopii monenlaiseen sisustukseen.

Tämän avohyllyn hinta on vain 59,00 €. Tilaa se nyt sotka.fi-verkkokaupasta tai tule tutustumaan lähimpään Sotka-myymälääsi.

Avohylly 5-tasoinen

Tämä viisitasoinen avohylly on valmistettu metallista ja siinä on raikas valkoinen väri. Hyllyn mitat ovat 60 x 30 x 160 cm, joten se on korkea ja näyttävä. Hyllyn tasot ovat erikorkuisia, joten ne luovat mielenkiintoisen ilmeen. Tämä hylly sopii hyvin vaaleaan ja moderniin sisustukseen.

Tämän avohyllyn hinta on vain 69,00 €. Tilaa se nyt sotka.fi-verkkokaupasta tai tule tutustumaan lähimpään Sotka-myymälääsi.

Kuvien lähde: sotka.fi