Sisustus

Huvila-matto 160 x 230 cm luonnonvalkoinen-värikäs: kodin tunnelmanluoja

Kun haluat sisustaa kotisi tyylikkäästi ja mukavasti, valitse Huvila-matto 160 x 230 cm luonnonvalkoinen-värikäs. Tämä matto on valmistettu laadukkaasta puuvillasta ja viskoosista, jotka antavat matolle pehmeyttä, kiiltoa ja kestävyyttä. Maton värit ovat luonnonläheisiä ja harmonisia, sopien monenlaiseen sisustukseen. Maton koko on 160 x 230 cm, joten se sopii hyvin esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen.

Huvila-matto on helppo pitää puhtaana, sillä se on konepestävä 30 asteessa. Matto on myös allergiaystävällinen, sillä se ei kerää pölyä eikä eläinten karvoja. Matto on valmistettu Intiassa, jossa se on kudottu käsin perinteisillä menetelmillä. Jokainen matto on siis yksilöllinen ja uniikki. Matto on myös eettinen valinta, sillä sen valmistus noudattaa Reilun kaupan periaatteita.

Miksi sitten valita juuri Huvila-matto? Tässä muutama hyvä syy:

  • Matto on laadukas ja kestävä, joten se palvelee sinua pitkään.
  • Matto on pehmeä ja mukava, joten se lisää kodin viihtyisyyttä.
  • Matto on kaunis ja tyylikäs, joten se piristää sisustustasi.
  • Matto on eettinen ja ekologinen, joten voit olla ylpeä valinnastasi.

Jos siis haluat hankkia itsellesi uuden maton, älä epäröi vaan tilaa Huvila-matto 160 x 230 cm luonnonvalkoinen-värikäs jo tänään! Voit tilata maton helposti ja nopeasti verkkokaupastamme tai tulla tutustumaan siihen lähimpään Asko-myymälääsi. Toimitamme maton sinulle ilmaiseksi kotiovellesi tai haluamaasi noutopisteeseen. Anna itsellesi ja kodillesi lahja, josta nautit pitkään!

Kuvat: Asko.fi