Sisustus

Sohvanpäällinen Quesnel 235-300cm: uusi ilme sohvallesi

Oletko kyllästynyt sohvasi väriin tai kankaaseen? Haluatko suojata sohvaasi tahroilta ja kulumiselta? Tai ehkä haluat vain vaihtaa sohvasi tyyliä helposti ja edullisesti? Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä, sinun kannattaa tutustua Sohvanpäällinen Quesnel 235-300cm, joka on saatavilla Luxcasa-verkkokaupasta.

Sohvanpäällinen Quesnel 235-300cm on laadukas ja tyylikäs tuote, joka sopii useimpiin 3-istuttaviin sohviin. Se on valmistettu pehmeästä ja joustavasta polyesterikankaasta, joka mukautuu sohvan muotoihin ja antaa sille uuden ilmeen. Sohvanpäällinen on helppo asentaa ja irrottaa, ja se voidaan pestä koneessa 30 asteessa. Sohvanpäällinen on saatavilla useissa eri väreissä, kuten harmaa, beige, sininen ja punainen, joten voit valita sen, joka sopii parhaiten sisustukseesi.

Sohvanpäällinen Quesnel 235-300cm harmaa

Sohvanpäällinen Quesnel 235-300cm on loistava tapa uudistaa sohvasi ilman, että sinun tarvitsee ostaa uutta sohvaa. Se suojaa sohvaasi likaantumiselta ja kulutukselta, ja voit vaihtaa sen helposti toiseen, kun haluat muuttaa sohvasi väriä tai tyyliä. Sohvanpäällinen on myös edullinen ratkaisu, sillä se maksaa vain 69,90 euroa Luxcasa-verkkokaupassa. Tilaa omasi nyt ja nauti uudesta sohvastasi!

Sohvanpäällinen Quesnel 235-300cm beige

Lähde: Kuvat on otettu Luxcasa-verkkokaupan sivuilta.