Sisustus

TROFAST Runko: käytännöllinen ja leikkisä säilytysratkaisu lapsille

Lelut, kirjat, vaatteet, pehmolelut… Lapsilla on paljon tavaroita, jotka pitäisi järjestää ja säilyttää jotenkin. Jos haluat helpottaa lapsesi arkea ja luoda viihtyisän ja siistin leikkihuoneen, IKEA:n TROFAST Runko on oiva valinta. Tässä artikkelissa kerromme, miksi tämä tuote on niin suosittu ja miten voit hyödyntää sitä omassa kodissasi.

TROFAST Runko on osa IKEA:n TROFAST-sarjaa, joka on suunniteltu erityisesti lasten lelujen säilyttämiseen ja järjestämiseen. Sarja koostuu erikokoisista ja -värisistä rungoista, laatikoista, hyllyistä ja lokerikoista, joita voit yhdistellä mielikuvituksellisesti ja luoda juuri sinun tilaasi ja tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

TROFAST Runko on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta lastulevystä, joka on päällystetty valkoisella kalvolla. Rungon mitat ovat 34x44x56 cm ja se painaa 6 kg. Rungossa on kolme paikkaa laatikoille tai hyllyille, jotka voit valita erikseen. Voit myös pinota useampia runkoja päällekkäin tai vierekkäin ja luoda näin enemmän säilytystilaa.

TROFAST Runko, valkoinen, 34x44x56 cm on loistava ratkaisu pieniin tiloihin, sillä se vie vain vähän lattiatilaa ja sopii hyvin esimerkiksi sängyn alle tai nurkkaan. Voit täydentää rungon värikkäillä muovilaatikoilla, joissa on kätevät kantokahvat ja jotka liukuvat helposti rungon urissa. Laatikot ovat saatavilla eri kokoisina ja väreinä, joten voit valita lapsesi lempivärin tai vaihdella niitä tunnelman mukaan.

Voit myös käyttää rungossa hyllyjä tai lokerikoita, jotka antavat enemmän näkyvyyttä leluille ja kirjoille. Hyllyt ja lokerikot ovat valmistettu kevyestä ja ekologisesta puukuidusta eli paperimassasta. Ne ovat myös helppoja koota ja purkaa tarvittaessa.

TROFAST Runko, valkoinen, 34x44x56 cm

TROFAST Runko on siis monipuolinen ja muunneltava säilytysratkaisu, joka sopii niin lastenhuoneeseen kuin muihinkin tiloihin. Se auttaa pitämään lelut järjestyksessä ja helpottaa lapsen itsenäistä siivoamista. Lisäksi se on edullinen ja laadukas tuote, joka kestää pitkään käytössä.

Jos kiinnostuit tästä tuotteesta, voit tilata sen IKEA:n verkkokaupasta tai käydä tutustumassa siihen lähimmässä IKEA-tavaratalossa. Voit myös katsoa muita TROFAST-sarjan tuotteita ja inspiroitua erilaisista säilytysideoista. TROFAST Runko on varmasti lapsesi mieleen!

Kuvien lähde: IKEA