Sisustus

Melville-tuoli: tyylikäs ja mukava valinta olohuoneeseen

Oletko etsimässä uutta tuolia olohuoneeseesi? Haluatko löytää sellaisen, joka sopii sekä sisustukseesi että budjettiisi? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Melville-tuoliin, joka on yksi ASKO:n uutuuksista.

Melville-tuoli on moderni ja minimalistinen tuoli, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Tuolin runko on massiivipuuta ja vaneria, ja istuin- ja selkätyynyissä on vaahtomuovitäyte. Tuolin verhoilu on kestävää ja helppohoitoista polyesterikangasta, joka on saatavilla useissa eri väreissä. Tuolin jalat ovat metallia, ja niissä on säätöruuvit epätasaisille lattioille.

Melville-tuoli on suunniteltu niin, että se tarjoaa hyvän istuinmukavuuden ja tuen selälle. Tuolin istuinkorkeus on 45 cm, istuinsyvyys 54 cm ja istuinleveys 50 cm. Tuolin kokonaiskorkeus on 82 cm, leveys 72 cm ja syvyys 78 cm. Tuolin paino on 13 kg, ja se on helppo siirtää paikasta toiseen.

Melville-tuoli: beigemusta

Yksi Melville-tuolin värivaihtoehdoista on beigemusta, joka on tyylikäs ja ajaton yhdistelmä. Beige verhoilu luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman, kun taas mustat jalat tuovat kontrastia ja ryhtiä. Beigemusta Melville-tuoli sopii monenlaiseen sisustukseen, sillä se on neutraali mutta ei tylsä.

Voit yhdistää beigemustan Melville-tuolin esimerkiksi harmaan sohvan kanssa, ja luoda näin skandinaavisen ja harmonisen ilmeen olohuoneeseesi. Tai voit lisätä värikkäitä tyynyjä tai peittoja tuoliin, ja tehdä siitä katseenvangitsijan. Beigemusta Melville-tuoli on myös hyvä valinta makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen, sillä se tarjoaa mukavan paikan lukea tai rentoutua.

Beigemusta Melville-tuoli maksaa ASKO:lla 199 €, mikä on edullinen hinta näin laadukkaasta ja kauniista tuolista. Voit tilata tuolin helposti ASKO:n verkkokaupasta, tai käydä katsomassa sitä lähimmässä ASKO:n myymälässä. Jos haluat nähdä muita Melville-tuolin värivaihtoehtoja, voit tutustua niihin täällä.

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua löytämään uuden tuolin olohuoneeseesi. Jos pidit artikkelista, jaa se myös ystävillesi sosiaalisessa mediassa. Kiitos lukemisesta!

Kuvien lähde: ASKO.fi