Sisustus

Miksi valita TV-taso Eleanor musta-valkoinen?

Oletko etsimässä uutta TV-tasoa olohuoneeseesi? Haluatko löytää tyylikkään, laadukkaan ja käytännöllisen vaihtoehdon, joka sopii monenlaiseen sisustukseen? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua TV-taso Eleanor musta-valkoinen, joka on yksi LuxCasa.fi:n suosituimmista tuotteista.

Tässä artikkelissa kerromme, mikä tekee tästä TV-tasosta niin erityisen ja mitä etuja se tarjoaa sinulle. Lue lisää ja ihastu!

Mitä TV-taso Eleanor musta-valkoinen pitää sisällään?

TV-taso Eleanor musta-valkoinen on valmistettu laadukkaasta lasista ja kalustelevystä. TV-taso on väriltään musta-valkoinen, mikä luo kontrastia ja ilmettä sisustukseesi. TV-taso on myös käytännöllinen, sillä sen leveyttä voi säätää 160-240 cm välillä tarpeidesi mukaan. Näin voit mukauttaa TV-tason koon tilaan sopivaksi ja sijoittaa sen haluamaasi paikkaan.

TV-tason mitat ovat 41x31x160-240 cm ja se painaa 60 kg. TV-tasossa on kaksi vetolaatikkoa, joissa voit säilyttää esimerkiksi kaukosäätimiä, lehtiä tai pelejä. Lisäksi TV-tasossa on kaksi avohyllyä, joissa voit asetella koriste-esineitä, kirjoja tai vaikkapa kaiuttimia. TV-tason pinta on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä se kostealla liinalla.

Miten TV-taso Eleanor musta-valkoinen sopii eri tyyleihin?

TV-taso Eleanor musta-valkoinen on moderni ja elegantti huonekalu, joka sopii erinomaisesti skandinaaviseen, minimalistiseen tai industrial-tyyliseen sisustukseen. Musta-valkoinen väriyhdistelmä on ajaton ja neutraali, joten se ei kilpaile muiden värien kanssa. Voit yhdistää TV-tason muihin mustiin tai valkoisiin huonekaluihin tai luoda kontrastia värikkäillä tekstiileillä ja kasveilla.

TV-taso Eleanor musta-valkoinen on myös hyvä valinta pieniin tiloihin, sillä sen säädettävä leveys mahdollistaa sen, että voit hyödyntää tilan tehokkaasti. Lisäksi lasinen pinta heijastaa valoa ja saa tilan näyttämään avarammalta. TV-taso Eleanor musta-valkoinen on siis loistava ratkaisu, jos haluat luoda modernin ja tyylikkään tunnelman olohuoneeseesi.

Mistä voit tilata TV-taso Eleanor musta-valkoinen?

TV-taso Eleanor musta-valkoinen on saatavilla LuxCasa.fi-verkkokaupasta, joka on suomalainen huonekalujen erikoisliike. LuxCasa.fi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia huonekaluja eri tyyleihin ja tarpeisiin. Voit tilata TV-tason helposti verkkosivuilta ja maksaa omassa tahdissasi 3-36 kk Klarna-osamaksulla. Toimitusaika on vain 1 viikko ja toimitus on ilmainen yli 500 euron tilauksille.

LuxCasa.fi:ssä on myös muita TV-tasoja, jotka sopivat yhteen TV-taso Eleanor musta-valkoinen kanssa. Voit esimerkiksi hankkia saman sarjan sohvapöydän, joka on myös musta-valkoinen ja lasinen. Tai voit valita jonkin muun TV-tason, joka sopii omaan makuusi ja budjettiisi. Tutustu koko valikoimaan täällä ja löydä unelmiesi TV-taso!

Kuvien lähde: LuxCasa.fi