Sisustus

Pöytäliina & tuolinpäälliset sarja Kira 150x200cm – tyylikäs ja käytännöllinen valinta

Kun haluat luoda kodikkaan ja viihtyisän tunnelman ruokailutilaasi, pöytäliina ja tuolinpäälliset ovat oiva ratkaisu. Ne suojaavat huonekalujasi tahroilta ja kulumiselta, sekä antavat tilalle uuden ilmeen. Pöytäliina ja tuolinpäälliset sarja Kira 150x200cm on erityisen tyylikäs ja käytännöllinen valinta, sillä se sopii monenlaiseen sisustukseen ja on helppo pitää puhtaana.

Pöytäliina ja tuolinpäälliset sarja Kira 150x200cm on valmistettu laadukkaasta polyesteristä, joka on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Polyesteri ei rypisty helposti, joten voit säilyttää pöytäliinan ja tuolinpäälliset siististi kaapissa tai laatikossa, kun et käytä niitä. Kun haluat käyttää niitä, voit vain levittää ne paikoilleen ilman silitystä. Polyesteri on myös likaa hylkivä, joten se ei ime itseensä tahroja. Jos pöytäliinaan tai tuolinpäällisiin kuitenkin tulee likaa, voit pestä ne koneessa 30 asteessa ja kuivata ne ripustamalla.

Pöytäliina ja tuolinpäälliset sarja Kira 150x200cm on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita sen mukaan, mikä sopii parhaiten omaan sisustukseesi. Voit valita esimerkiksi klassisen valkoisen, elegantin harmaan, raikkaan vihreän tai lämpimän punaisen. Pöytäliinan ja tuolinpäällisten väri on yhtenäinen, mutta niissä on kaunis kohokuviointi, joka antaa niille eloisuutta ja tekstuuria. Pöytäliinan koko on 150×200 cm, joten se sopii hyvin neljän hengen ruokapöydälle. Tuolinpäälliset ovat yleismallisia, joten ne istuvat useimpiin tuoleihin. Niissä on myös kätevät solmimisnauhat, joilla voit kiinnittää ne tuoliin napakasti.

Pöytäliina & tuolinpäälliset sarja Kira 150x200cm on siis loistava valinta, kun haluat uudistaa ruokailutilasi ilmettä helposti ja edullisesti. Voit tilata sen kätevästi Luxcasa.fi-verkkokaupasta, josta löydät myös muita laadukkaita ja kauniita tekstiilejä kotiisi. Luxcasa.fi tarjoaa nopean toimituksen, ilmaisen palautuksen ja 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, joten voit tehdä ostoksia turvallisesti ja huolettomasti. Tilaa siis oma pöytäliina ja tuolinpäälliset sarja Kira 150x200cm jo tänään ja nauti uudesta tunnelmasta ruokailutilassasi!

Kuvien lähde: Luxcasa.fi