Sisustus

Sinikko-matto: piristä kotiasi pyöreällä pinkillä matolla

Kaipaatko kotiisi jotain uutta ja värikästä? Haluatko luoda lämpimän ja kutsuvan tunnelman olohuoneeseesi tai makuuhuoneeseesi? Jos vastasit kyllä, niin Sinikko-matto on juuri sinulle sopiva valinta!

Sinikko-matto on 160 x 160 cm kokoinen pyöreä matto, joka on valmistettu 100 % polypropeenista. Maton pinta on pehmeä ja miellyttävä jalan alla, ja sen väri on raikas ja iloinen pinkki. Matto sopii erinomaisesti niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen, ja se antaa huoneelle persoonallisen ilmeen.

Sinikko-matto on helppo pitää puhtaana, sillä se on konepestävä 30 asteessa. Matto ei myöskään nukkaannu tai haalistu, joten se kestää käytössä pitkään. Maton alapuolella on liukueste, joka pitää maton paikoillaan liukkaallakin lattialla.

Sinikko-matto on nyt saatavilla Sotkan verkkokaupasta hintaan 39,90 €. Tilaa omasi jo tänään ja nauti uudesta matostasi jo muutaman päivän kuluttua! Toimitus on ilmainen yli 50 € tilauksille, ja voit myös valita haluamasi toimitustavan ja -ajan. Jos et ole tyytyväinen mattoon, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa ilmaiseksi.

Älä siis enää epäröi, vaan tee kotisi sisustuksesta vieläkin kauniimpi ja viihtyisämpi Sinikko-matolla. Se on varmasti yksi parhaista ostoistasi tänä vuonna!

Lähde: Sotkan verkkosivut