Sisustus

Talgje-sijauspatja: mukavuutta ja tyyliä makuuhuoneeseesi

`

Oletko kyllästynyt nukkumaan kovalla ja epämukavalla patjalla? Haluatko lisätä makuuhuoneesi viihtyisyyttä ja tyyliä? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tutustua IKEA:n Talgje-sijauspatjaan, joka on pehmeä, kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto patjasi päälle.

Talgje-sijauspatja on valmistettu polyesterista ja puuvillasta, jotka ovat hengittäviä ja kosteutta siirtäviä materiaaleja. Sijauspatjan paksuus on 4 cm, mikä antaa lisää tukea ja mukavuutta selällesi ja niskallesi. Sijauspatjan päällinen on irrotettava ja pestävä, joten voit pitää sen puhtaana ja raikkaana. Sijauspatjan kulmissa on kuminauhat, jotka pitävät sen paikoillaan patjan päällä.

Talgje-sijauspatja sopii kaikenkokoisiin ja -muotoisiin patjoihin, sillä se on saatavilla useissa eri mitoissa. Voit valita itsellesi sopivan sijauspatjan 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm tai 160 x 200 cm kokoisena. Sijauspatjan väri on valkoinen, joka on neutraali ja raikas sävy, joka sopii mihin tahansa makuuhuoneen sisustukseen.

Talgje-sijauspatja on edullinen tapa parantaa unenlaatuasi ja makuuhuoneesi ilmettä. Voit ostaa sen IKEA:n verkkokaupasta tai myymälästä hintaan 19,99 € – 39,99 € riippuen valitsemastasi koosta. Jos haluat tutustua tarkemmin tähän tuotteeseen, voit klikata alla olevaa linkkiä, joka vie sinut IKEA:n verkkosivuille.

Talgje-sijauspatja valkoinen

Kuvien lähde: IKEA

”`