Sisustus

Madison keskiosa: tyylikäs ja mukava lisä puutarhaasi

`

Kesä on parasta aikaa nauttia ulkoilmasta ja rentoutua omassa puutarhassa. Mutta miten löytää sopivat kalusteet, jotka ovat sekä kauniita että käytännöllisiä? Jos etsit moduulisohvaa, joka sopii moneen tilaan ja tyyliin, kannattaa tutustua Madison keskiosa -tuotteeseen.

Madison keskiosa on osa Madison moduulisohvaa, joka koostuu erilaisista paloista, joita voi yhdistellä haluamallaan tavalla. Voit luoda oman kokonaisuutesi valitsemalla sopivan määrän kulma-, keski- ja päätyosia sekä rahi- ja sohvapöytiä. Näin saat juuri sinun tarpeisiisi ja tilaasi sopivan sohvan, jossa on tilaa istua, maata ja oleskella.

Madison keskiosa on valmistettu laadukkaasta polyrottingista, joka on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Polyrottinki on muovista valmistettu punos, joka jäljittelee luonnonrottinkia. Se on UV-suojattu, eli se ei haalistu auringossa, eikä se homehdu tai mätäne kosteudessa. Polyrottinki on myös säänkestävä, eli se kestää hyvin lämpötilan vaihteluita ja talvipakkasia. Polyrottinkia voi puhdistaa kostealla liinalla tai miedolla saippuavedellä tarvittaessa.

Madison keskiosan mitat ovat 70 x 70 x 66 cm (leveys x syvyys x korkeus) ja sen istuinkorkeus on 40 cm. Keskiosan mukana tulee pehmeät ja paksut pehmusteet, jotka ovat väriltään harmaat. Pehmusteet ovat irrotettavat ja pestävät, mikä lisää niiden käyttömukavuutta ja kestävyyttä. Pehmusteiden kangas on polyesteriä, joka on vettähylkivää ja nopeasti kuivuvaa.

Madison keskiosan väri on musta, mutta saatavilla on myös muita värejä, kuten harmaa ja valkoinen. Voit yhdistää eri värisiä osia keskenään tai pitää yhtenäisen ilmeen. Madison moduulisohva sopii monenlaiseen sisustukseen ja luo tyylikkään tunnelman puutarhaasi. Voit asettaa sohvan terassille, parvekkeelle tai nurmikolle ja nauttia sen mukavuudesta yksin tai yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Madison keskiosan hinta on Maskun verkkokaupassa 199 € (norm. 299 €), eli nyt on hyvä tilaisuus hankkia itsellesi laadukas ja edullinen puutarhakaluste. Masku tarjoaa myös nopeat ja luotettavat toimitukset sekä monipuoliset maksutavat. Voit tilata tuotteen verkkokaupasta tai käydä tutustumassa siihen lähimmässä Maskun myymälässäsi. Jos haluat lisätietoja tuotteesta tai tilauksesta, voit ottaa yhteyttä Maskun asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Toivottavasti tämä blogikirjoitus oli sinulle hyödyllinen ja kiinnostava. Jos pidit siitä, jaa se eteenpäin sosiaalisessa mediassa tai kommentoi alla. Jos sinulla on kysyttävää tai kokemuksia Madison keskiosasta tai muista puutarhakalusteista, kerro niistä meille. Kiitos, että luit tämän artikkelin ja toivomme, että viihdyt Madison moduulisohvallasi!

Kuvien lähde: Masku.com

”`