Sisustus

SCOOP-senkki: Vihreä vaihtoehto säilytykseen

`

Oletko etsimässä uutta senkkiä olohuoneeseesi, makuuhuoneeseesi tai eteiseesi? Haluatko senkin, joka on sekä tyylikäs että tilava? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tutustua SCOOP-senkkiin, joka on saatavilla Asko-verkkokaupasta ja myymälöistä.

SCOOP-senkki on maalattua kalustelevyä, joka on väriltään metsänvihreä. Senkissä on kaksi kaappia, joissa on pyöreät tammikahvat, ja kolme vetolaatikkoa. Kaappien sisällä on säädettävät hyllytasot, jotka antavat sinulle mahdollisuuden järjestää tavarasi haluamallasi tavalla. Senkin alla on myös tammihylly, joka luo lisää säilytystilaa ja kontrastia vihreälle pinnalle.

SCOOP-senkki sopii monenlaiseen sisustukseen, sillä sen muotoilu on yksinkertainen ja moderni. Vihreä väri tuo luonnonläheisyyttä ja raikkautta kotiisi, ja tammi tuo lämpöä ja kodikkuutta. Senkki on myös kestävä ja helppo pitää puhtaana.

SCOOP-senkki on osa SCOOP-sarjaa, johon kuuluu myös korkea kaappi samalla värillä ja muotoilulla. Voit yhdistää nämä kaksi tuotetta luodaksesi yhtenäisen ilmeen huoneeseesi, tai valita vain toisen niistä täydentämään olemassa olevaa kalustustasi.

Jos olet kiinnostunut SCOOP-senkistä, voit tilata sen Asko-verkkokaupasta tai käydä lähimmässä Asko-myymälässäsi. Senkin mitat ovat L 176 cm S 43 cm K 100 cm, ja sen paino on 79 kg. Tuote toimitetaan osina, ja se pitää koota itse. Kasausohjeet löydät SCOOP-senkki (Vihreä).

Tilaa nyt SCOOP-senkki ja nauti uudesta säilytysratkaisusta!

Kasausohjeet:

  1. Aseta senkin runko lattialle niin, että takaseinämän reiät ovat ylöspäin.
  2. Kiinnitä takaseinämä ruuveilla runkoon.
  3. Käännä runko oikein päin ja aseta se haluamaasi paikkaan.
  4. Kiinnitä jalat ruuveilla rungon alareunaan.
  5. Kiinnitä hyllyt ruuveilla rungon sisään.
  6. Kiinnitä ovet saranoiden avulla runkoon.
  7. Kiinnitä kahvat ruuveilla ovien keskelle.
  8. Aseta laatikot paikoilleen rungon sisään.
  9. Säädä ovien ja laatikoiden korkeus ja suoruus tarvittaessa.

Lähde: Asko.fi

”`