Sisustus

Kata-avokulmasohva: tyylikäs ja tilava valinta olohuoneeseen

Oletko etsimässä uutta sohvaa olohuoneeseesi? Haluatko löytää sellaisen, joka on sekä mukava että kaunis? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa tutustua Kata-avokulmasohvaan, joka on yksi Askon suosituimmista tuotteista. Tässä artikkelissa kerromme, miksi tämä sohva on niin ihana ja miten voit tilata sen itsellesi.

Mikä tekee Kata-avokulmasohvasta erityisen?

Kata-avokulmasohva on eleettömän kaunis ja ajaton kulmasohva, joka sopii moneen tilaan ja sisustustyyliin. Sen vähäeleinen muotoilu on tyylikäs ja moderni, mutta samalla myös kutsuva ja kodikas. Sohvassa on tilaa suuremmallekin porukalle, sillä sen mitat ovat 256 x 214 cm. Voit valita, kummalla puolella haluat avoimen kulman olevan: vasemmalla tai oikealla. Tämä mahdollistaa sohvan sijoittamisen erilaisiin huoneisiin ja tilanteisiin.

Kata-avokulmasohvan runko on valmistettu laadukkaista materiaaleista: massiivipuusta, vanerista ja kalustelevystä. Runko on niin kestävä, että Askon omalla tehtaalla Lahdessa valmistetulle sohvalle annetaan 20 vuoden takuu. Sohvan istuinpehmuste on HR30/E30-vaahtomuovia, joka on kimmoisa ja mukautuva. Selkäpehmuste on polyesterivanua, joka tukee selkääsi ja antaa sinulle rentouttavan istuma-asennon. Sohvan jousitus on sik-sak-jousitusta, joka lisää istuinmukavuutta ja pitää sohvan muodon pitkään.

Kata-avokulmasohvan verhoilukangas on Orinoco-kangasta, joka on pehmeää ja helppohoitoista polyesteriä. Kangas on saatavana useissa eri väreissä, joista voit valita mieleisesi. Tässä artikkelissa esittelemme puuterin värisen sohvan, joka on hento ja raikas sävy. Puuteri sopii hyvin yhteen monien muiden värien kanssa, joten voit yhdistää sohvaan erilaisia tyynyjä, peittoja ja mattoja luodaksesi omanlaisesi tunnelman. Sohvan jalat ovat mustaa metallia, joka antaa sohvalle ryhdikkään ilmeen.

Miten voit tilata Kata-avokulmasohvan?

Jos olet ihastunut Kata-avokulmasohvaan, niin voit tilata sen helposti Askon verkkokaupasta tai myymälästä. Verkkokaupassa voit valita haluamasi värisen kankaan ja kulman puolen sekä lisätä ostoskoriin myös verhoilusuojauksen, joka suojaa sohvaa tahroilta ja kulumiselta. Verhoilusuojaus tehdään Askon omalla tehtaalla ennen toimitusta, joten saat sohvasi valmiiksi suojattuna. Verkkokaupasta tilatessasi voit valita toimitustavan: nouto myymälästä tai kotiinkuljetus. Nouto myymälästä on ilmainen vaihtoehto, mutta kotiinkuljetus maksaa alkaen 69 euroa riippuen asuinpaikkakunnastasi. Voit laskea kuljetushinnan verkkokaupassa syöttämällä postinumerosi.

Voit myös käydä Askon myymälässä katsomassa ja kokeilemassa Kata-avokulmasohvaa livenä. Myymälässä voit myös nähdä laajan valikoiman muita verhoilukankaita, joista voit tilata sohvasi. Myymälässä saat myös asiantuntevaa palvelua ja apua sohvan valinnassa. Voit tarkistaa verkkokaupasta, missä myymälöissä Kata-avokulmasohva on esillä.

Kata-avokulmasohvan toimitusaika on 5-6 viikkoa, joten et joudu odottamaan kauaa uutta sohvaasi. Kun sohva saapuu, voit nauttia sen mukavuudesta ja kauneudesta pitkään. Kata-avokulmasohva on investointi, joka kannattaa!

Kata-avokulmasohva, vasen, Orinoco-kangas (puuteri, jalat musta metalli, vasenkätinen)

Tässä vielä yhteenveto Kata-avokulmasohvan ominaisuuksista:

  • Mitat: 256 x 214 x 82 cm
  • Istuinkorkeus: 43 cm
  • Kangas: Orinoco puuteri
  • Jousisto: Sik-sak
  • Runkomateriaali: Massiivipuu, vaneri, kalustelevy
  • Istuinpehmuste: HR30/E30
  • Selkäpehmuste: Polyesterivanu
  • Jalat: Metalli, 18 cm
  • Tuotekoodi: 5001772 MU 0185D
  • Hinta: 999 euroa (norm. 2799 euroa)

Voit tilata sohvan täältä tai käydä lähimmässä Askon myymälässä.

Kuvat: Asko.fi