Sisustus

Pussilakanasetti 4 os Giacinta 200x230cm ruskea: tyylikäs ja laadukas valinta makuuhuoneeseen

Makuuhuone on paikka, jossa vietämme suuren osan ajastamme. Siksi on tärkeää, että se on viihtyisä, rauhallinen ja kaunis. Yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista uudistaa makuuhuoneen ilmettä on hankkia uudet vuodevaatteet. Vuodevaatteet vaikuttavat paitsi makuuhuoneen tunnelmaan, myös nukkumismukavuuteen.

Jos etsit tyylikkäitä, laadukkaita ja edullisia vuodevaatteita, kannattaa tutustua LuxCasa.fi:n valikoimaan. LuxCasa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja, kodintekstiilejä ja sisustustuotteita. LuxCasa.fi:n tuotteet ovat korkealaatuisia, mutta edullisia, sillä ne tulevat suoraan valmistajilta ilman välikäsiä.

Yksi LuxCasa.fi:n suosituimmista tuotteista on Pussilakanasetti 4 os Giacinta 200x230cm ruskea. Tämä pussilakanasetti on valmistettu 100 % puuvillasta, joka on pehmeää, hengittävää ja kestävää materiaalia. Puuvilla sopii hyvin herkkäihoisille ja allergisille, sillä se ei ärsytä ihoa eikä kerää pölyä. Puuvillaiset vuodevaatteet ovat myös helppohoitoisia, sillä ne voidaan pestä koneessa 40 asteessa.

Pussilakanasetti 4 os Giacinta 200x230cm ruskea on klassisen kaunis ja elegantti setti, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Setin väri on lämmin ja rauhoittava ruskea, joka luo makuuhuoneeseen kodikkaan tunnelman. Setin kuosi on yksinkertainen ja tyylikäs: pussilakanassa on pieniä valkoisia täpliä ruskealla pohjalla, ja tyynyliinoissa on valkoiset reunat. Settiin kuuluu pussilakana (200×230 cm), aluslakana (225×250 cm) ja kaksi tyynyliinaa (48×74 cm).

Pussilakanasetti 4 os Giacinta 200x230cm ruskea on loistava valinta niille, jotka arvostavat laatua, mukavuutta ja tyyliä. Tämä setti tekee sängystäsi houkuttelevan ja kutsuvan paikan, jossa nukut hyvin ja rentoudut. Tilaa omasi nyt LuxCasa.fi:stä ja nauti ilmaisesta toimituksesta!

Pussilakanasetti 4 os Giacinta 200x230cm ruskea

  • Materiaali: 100 % puuvilla
  • Väri: ruskea
  • Koko: pussilakana 200×230 cm, aluslakana 225×250 cm, tyynyliinat 48×74 cm
  • Kuosi: täplät
  • Suljin: vetoketju
  • Pesu: konepesu 40 asteessa
  • Hinta: 49,99 € (norm. 69,99 €)
  • Toimitus: ilmainen

Tilaa nyt LuxCasa.fi:stä!

Kuvien lähde: LuxCasa.fi