Sisustus

TEEMA-senkki, Valkoinen, osa 35, sokkelilla, kannella – Tyylikäs ja monikäyttöinen säilytysratkaisu

TEEMA-senkki, Valkoinen, osa 35, sokkelilla, kannella – Tyylikäs ja monikäyttöinen säilytysratkaisu

Kaipaatko kotiisi lisää säilytystilaa, mutta et halua tinkiä tyylistä? Etsitkö senkkiä, joka sopii niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin? Haluatko luoda yhtenäisen ja harmonisen ilmeen kodin eri tiloihin? Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Esittelyssä TEEMA-senkki, Valkoinen, osa 35, sokkelilla, kannella, joka on Sotkan upea uutuus ja yksi suosituimmista tuotteistamme.

TEEMA-senkki on osa TEEMA-kalustesarjaa, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Sarjaan kuuluu erilaisia elementtejä, joita voi käyttää sellaisenaan tai yhdistellä toisiinsa luoden isompia kokonaisuuksia. Elementit ovat valmiiksi kasattuja ja niissä on metalliset upotetut vetimet laatikoissa ja ovissa. Laatikoissa on laadukkaat hidastavat piilokiskot ja ovissa hidastavat saranat. Runko on aina valkoinen, mutta laatikot, ovet ja kannet ovat saatavilla neljällä eri värillä: valkoinen, saarni, betoni ja antrasiitti. Näin voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivan yhdistelmän.

TEEMA-senkki on ryhmän numero 35 elementti, joka on kooltaan 120 x 39 x 80 cm. Senkissä on kaksi laatikkoa ja kaksi ovea, joiden takana on hyllyt. Senkin päällä on kansi, joka luo yhtenäisen pinnan. Senkin alla on säädettävä sokkeli, joka pitää senkin tukevasti paikoillaan. Voit myös valita senkin alle säädettävät jalat, jos haluat ilmavamman ilmeen. TEEMA-senkki on saatavilla Sotkan myymälöistä ja verkkokaupasta nyt huippuedulliseen hintaan: vain 697,95 € (norm. 1398 €). Tarjous on voimassa 21.08.2023 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Miksi valita TEEMA-senkki?

TEEMA-senkki on loistava valinta monesta syystä. Tässä muutama niistä:

  • Senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa kodin eri tavaroiden järjestämiseen. Voit säilyttää senkissä esimerkiksi kirjoja, lehtiä, pelejä, astioita, tekstiilejä tai mitä ikinä haluatkaan.
  • Senkki on tyylikäs ja ajaton kaluste, joka sopii moneen sisustustyyliin ja värimaailmaan. Voit valita senkin värin oman makusi mukaan ja luoda persoonallisen ilmeen.
  • Senkki on laadukas ja kestävä tuote, joka on valmistettu Suomessa korkealaatuisista materiaaleista. Senkki on helppo pitää puhtaana ja siistinä.
  • Senkki on monikäyttöinen ja muunneltava tuote, jota voit käyttää yksin tai yhdessä muiden TEEMA-sarjan tuotteiden kanssa. Voit luoda senkistä ja muista elementeistä isompia kokonaisuuksia, jotka sopivat tilaan kuin tilaan.

Kuten näet, TEEMA-senkki on todellinen arjen sankari, joka ansaitsee paikkansa kodissasi. Älä siis epäröi, vaan tilaa omasi nyt Sotkan verkkokaupasta tai tule tutustumaan senkkiin lähimpään Sotkan myymälään. Meillä on myös muita upeita tuotteita, jotka sopivat yhteen TEEMA-senkin kanssa. Tutustu koko TEEMA-sarjaan täällä ja löydä oma suosikkisi.

Kiitos, että luit tämän artikkelin. Toivottavasti se auttoi sinua tekemään oikean valinnan. Jos pidit artikkelista, jaa se myös ystävillesi ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa. Nähdään pian Sotkalla!

Kuvien lähde: Sotka