Sisustus

Amalia avokulmasohva – mukava ja moderni valinta olohuoneeseen

Oletko etsimässä uutta sohvaa olohuoneeseesi? Haluatko löytää sohvan, joka on sekä tyylikäs että mukava? Jos vastasit kyllä, niin Amalia avokulmasohva on sinulle sopiva vaihtoehto. Amalia avokulmasohva on Asko.fi:n tuote, joka yhdistää laadun, designin ja käytännöllisyyden. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miksi Amalia avokulmasohva on hyvä valinta ja mitä ominaisuuksia se tarjoaa.

Mikä on Amalia avokulmasohva?

Amalia avokulmasohva on tilava ja moderni sohva, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten puusta, metallista ja kankaasta. Sohvan runko on tukeva ja kestävä, ja sen istuin- ja selkätyynyt ovat pehmeät ja mukautuvat kehon muotoihin. Sohvassa on myös irrotettavat ja pestävät päälliset, jotka helpottavat sohvan puhdistamista ja huoltamista.

Amalia avokulmasohva on saatavilla useissa eri väreissä ja kankaissa, joten voit valita sen mukaan, mikä sopii parhaiten omaan makuusi ja olohuoneesi tyyliin. Voit myös valita, haluatko sohvan olevan vasen- tai oikeakätinen, eli kummalla puolella sohvaa kulmaosa sijaitsee. Sohvan mitat ovat 270 x 210 x 88 cm (L x S x K), ja sen istuinkorkeus on 45 cm.

Mitä etuja Amalia avokulmasohva tarjoaa?

Amalia avokulmasohva on sohva, joka tarjoaa monia etuja verrattuna tavallisiin sohviin. Tässä on joitakin niistä:

  • Tilavuus: Amalia avokulmasohva on suunniteltu niin, että se tarjoaa runsaasti tilaa istumiseen ja rentoutumiseen. Voit mahtua sohvalle jopa neljä tai viisi henkilöä kerrallaan, tai voit käyttää kulmaosaa lepäämiseen tai nukkumiseen. Sohva sopii erityisesti suurille perheille tai niille, jotka tykkäävät kutsua vieraita kotiinsa.
  • Mukavuus: Amalia avokulmasohva on erittäin mukava sohva, joka takaa hyvän istuma-asennon ja ergonomian. Sohvan tyynyt ovat täytetty polyuretaanivaahdolla ja höyhenillä, jotka antavat pehmeyttä ja kimmoisuutta. Sohvan kangas on miellyttävä ihoa vasten, eikä se aiheuta allergioita tai ärsytystä. Sohvalla voit viettää pitkiäkin aikoja ilman, että tunnet kipua tai väsymystä.
  • Design: Amalia avokulmasohva on moderni ja tyylikäs sohva, joka sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Sohvassa on selkeät linjat ja yksinkertainen muotoilu, joka luo harmonisen ja rauhallisen ilmapiirin olohuoneeseesi. Sohvassa on myös kauniit pyökkijalat, jotka antavat sille luonnollisen ja kevyen ilmeen.

Mistä voit ostaa Amalia avokulmasohvan?

Jos olet kiinnostunut ostamaan Amalia avokulmasohvan, voit tilata sen helposti ja nopeasti Asko.fi:n verkkokaupasta. Asko.fi on Suomen johtava huonekalujen ja sisustustuotteiden myyjä, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia tuotteita. Voit tutustua Amalia avokulmasohvan tarkempiin tietoihin ja hintaan Amalia avokulmasohva vasen irtopäällisellä Bistro-kangas irtopäällinen keltainen jalat pyökki vasenkätinen -sivulla. Voit myös tilata sohvan kotiinkuljetuksella tai noutaa sen lähimmästä Asko-myymälästäsi.

Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua päättämään, onko Amalia avokulmasohva sinulle sopiva vaihtoehto. Jos haluat lisätietoja sohvasta tai muista Asko.fi:n tuotteista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tai käydä verkkosivuilla. Kiitos, että luit artikkelimme, ja toivotamme sinulle mukavia hetkiä uuden sohvasi kanssa!

Kuvien lähde: Asko.fi