Sisustus

Fatboy Place We Met -tabletit Mist Green 2 kpl: Vihreää iloa ruokapöydässä

Kun haluat tuoda väriä ja eloa ruokapöydän kattaukseen, Fatboy Place We Met -tabletit ovat oiva valinta. Nämä 100 % silikonista valmistetut tabletit ovat paitsi kauniita ja kestäviä, myös käytännöllisiä ja helppohoitoisia. Ne eivät luista pöydältä, kestävät kuumuutta, ovat elintarvikekelpoisia ja sopivat myös astianpesukoneeseen. Tablettien koko on 45 x 30 cm ja ne tulevat kahden kappaleen seteissä.

Fatboy Place We Met -tabletit ovat saatavilla useissa eri väreissä, joista yksi on raikas ja rauhoittava Mist Green. Tämä vihreän sävy sopii hyvin yhteen luonnonmateriaalien, kuten puun ja kiven, kanssa. Voit yhdistää tabletit esimerkiksi valkoisiin tai harmaisiin astioihin tai leikitellä kontrasteilla ja valita kirkkaanvärisiä lautasia ja laseja. Mist Green -tabletit tuovat mieleen kesän vihreät niityt, metsät ja puutarhat.

Fatboy Place We Met -tabletit Mist Green 2 kpl ovat osa Fatboyn laajaa tuotevalikoimaa, johon kuuluu muun muassa kuuluisia säkkituoleja, riippumattoja, valaisimia ja muita sisustus- ja lifestyle-tuotteita. Fatboy on hollantilainen brändi, joka on tunnettu rohkeasta ja leikkisästä muotoilustaan. Fatboyn tuotteet ovat laadukkaita, kestäviä ja hauskoja. Ne sopivat niin sisälle kuin uloskin ja luovat iloista tunnelmaa joka tilanteeseen.

Jos haluat tilata itsellesi Fatboy Place We Met -tabletit Mist Green 2 kpl, voit tehdä sen helposti Vepsäläisen verkkokaupassa. Vepsäläinen on suomalainen huonekaluliike, joka tarjoaa laajan valikoiman design-tuotteita kotiin ja toimistoon. Vepsäläiseltä löydät myös muita Fatboyn tuotteita edulliseen hintaan. Toimitus on nopea ja ilmainen yli 100 euron tilauksille.

Tilaa nyt Fatboy Place We Met -tabletit Mist Green 2 kpl ja nauti vihreän värin tuomasta ilosta ruokapöydässä!

Fatboy Place We Met -tabletit Mist Green 2 kpl

Kuva: Fatboy