Sisustus

FLYNN-seinävalaisin (kromi) – tyylikäs ja moderni valinta

Kun etsit seinävalaisinta, joka sopii moneen tilaan ja sisustustyyliin, kannattaa tutustua FLYNN-seinävalaisimeen (kromi). Tämä valaisin on pelkistetty ja trendikäs, ja sen ulkonäköön voit vaikuttaa polttimovalinnalla. Valaisimessa on krominvärinen metallirunko ja lasinen kupu, joka antaa valon levitä kauniisti. Valaisimen mukana tulee liitosjohto, jossa on katkaisin. Valaisin on helppo asentaa seinään, ja se sopii niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin.

FLYNN-seinävalaisimen (kromi) erikoisuus on se, että polttimo on näkyvästi esillä. Tämä antaa valaisimelle persoonallisen ilmeen, ja voit valita polttimon oman makusi mukaan. Voit käyttää esimerkiksi tavallista hehkulamppua, led-lamppua tai hiililankalamppua. Hiililankalamppu luo lämpimän ja tunnelmallisen valon, joka sopii erityisesti rentoutumiseen ja viihtymiseen. Hiililankalamppu on myös kaunis katsoa, sillä sen sisällä näkyy hehkuvat langat.

FLYNN-seinävalaisimen (kromi) mitat ovat 20 x 14,5 x 7 cm, ja sen lampunkanta on E27. Valaisimen teho on maksimissaan 60 W, ja se kuuluu energialuokkaan A++-E. Valaisimella on kahden vuoden takuu, joten voit luottaa sen laatuun ja kestävyyteen. Valaisin on myös edullinen: se maksaa vain 39,95 euroa Sotkan verkkokaupassa.

Jos haluat tilata FLYNN-seinävalaisimen (kromi) itsellesi tai lahjaksi, voit tehdä sen helposti Sotkan verkkosivuilla. Toimitusaika on 14-21 arkipäivää, ja toimituskulut ovat alkaen 7,90 euroa. Voit myös noutaa valaisimen ilmaiseksi lähimmästä Sotkan myymälästäsi. Jos haluat nähdä valaisimen livenä ennen tilaamista, voit käydä Sotkan myymälöissä ympäri Suomen. Löydät lähimmän myymälän täältä.

Älä siis enää epäröi, vaan hanki itsellesi FLYNN-seinävalaisin (kromi), joka tuo kotiisi tyyliä ja valoa!

Kuvien lähde: Sotka