Sisustus

Lastensänky patjalla Tractor Punainen – LuxCasa

Lastensänky patjalla Tractor Punainen – LuxCasa

Onko lapsesi innostunut traktoreista ja maataloudesta? Haluatko antaa hänelle hauskimman ja mukavimman nukkumapaikan? Jos vastasit kyllä, niin tämä lastensänky patjalla Tractor Punainen on juuri sitä, mitä etsit!

Tämä lastensänky on muotoiltu kuin oikea traktori, jossa on renkaat, ohjauspyörä, valot ja äänimerkki. Sängyn runko on valmistettu kestävästä massiivipuusta ja kalustelevystä, ja se on maalattu punaiseksi. Sängyn mukana tulee myös patja ja sälepohja, jotka takaavat lapsellesi hyvät unet. Sängynaluslaatikko tarjoaa lisäsäilytystilaa leluille ja muille tavaroille.

Tämä lastensänky sopii erityisesti 3-6-vuotiaille lapsille, jotka rakastavat traktoreita ja seikkailuja. Sängyn koko on 160×80 cm tai 140×70 cm, ja sen ulkomitat ovat 153x74x48 cm tai 171x84x52 cm. Sänky on helppo koota mukana tulevien ohjeiden avulla, ja se on valmistettu EU:ssa. Sängyllä on myös 12 kuukauden runkotakuu.

Jos haluat tilata tämän upean lastensängyn patjalla Tractor Punainen, voit tehdä sen helposti LuxCasa-verkkokaupasta. LuxCasa on suomalainen huonekalujen verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia tuotteita kotiisi. LuxCasa toimittaa tuotteet nopeasti ja luotettavasti, ja voit maksaa ostoksesi omassa tahdissasi Klarna-maksupalvelun avulla.

Älä siis enää odota, vaan tilaa nyt tämä ihana lastensänky patjalla Tractor Punainen LuxCasalta, ja tee lapsesi unelmista totta! Voit myös tutustua muihin lastensänkyihin, joita LuxCasa tarjoaa, kuten (^3^) tai (^1^). Löydät varmasti sopivan sängyn lapsellesi!

Kuvien lähde: LuxCasa