Sisustus

Eero Aarnio Originals Pastilli tuoli vihreä: muotoilun klassikko, joka sopii joka kotiin

Oletko etsimässä uutta tuolia olohuoneeseesi, makuuhuoneeseesi tai terassillesi? Haluatko tuoda kotiisi ripauksen suomalaista designia ja väriä? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tutustua Eero Aarnio Originals Pastilli tuoliin vihreänä. Tämä tuoli on yksi Eero Aarnion tunnetuimmista ja palkituimmista luomuksista, ja se on ollut osa suomalaista muotoiluhistoriaa jo yli 50 vuotta.

Eero Aarnio on suomalainen muotoilija ja professori h.c., joka on tunnettu erityisesti näyttävistä ja leikkisistä muovikalusteistaan. Hänen tunnetuimpia töitään ovat Pallotuoli, Kuplatuoli, Poni ja Puppy. Aarnio on kokeillut uransa aikana monia erilaisia materiaaleja, kuten lasikuitua, vaahtomuovia ja paperia. Hän on myös ollut edelläkävijä uusien valmistusmenetelmien käytössä, kuten rotaatiovalu.

Pastilli tuoli syntyi vuonna 1967, kun Aarnio halusi luoda Pallotuolin pienemmän version. Hän sai idean tuolin muodosta pastillirasiasta, jonka hän löysi apteekista. Hän päätti tehdä tuolista yksinkertaisen ja pyöreän, ilman selkänojaa tai käsinojia. Tuoli valmistettiin rotaatiovalulla lasikuidusta, joka oli uusi ja edullinen materiaali tuohon aikaan. Tuolin pinta maalattiin kiiltäväksi, ja se sai eri värejä, kuten punaista, valkoista, keltaista ja vihreää.

Pastilli tuoli oli heti menestys, ja se voitti vuonna 1968 arvostetun amerikkalaisen Industrial Design -lehden palkinnon. Tuoli oli myös osa New Yorkin Modernin taiteen museon (MoMA) pysyvää kokoelmaa. Pastilli tuoli oli yksi ensimmäisiä suomalaisia muotoilutuotteita, jotka saivat kansainvälistä tunnustusta ja huomiota.

Pastilli tuolin viehätys piilee sen yksinkertaisessa ja orgaanisessa muodossa, joka sopii moneen eri tilaan ja tyyliin. Tuoli on myös mukava istua, sillä se keinuu kevyesti lattian muodon mukaan. Tuoli on myös kestävä ja helppo puhdistaa, ja se sopii hyvin myös ulkokäyttöön. Pastilli tuoli on siis täydellinen valinta niille, jotka arvostavat suomalaista designia, värikkyyttä ja hauskuutta.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan Pastilli tuolin itsellesi tai lahjaksi jollekin muulle, voit tilata sen helposti verkkokaupastamme. Meillä on laaja valikoima Eero Aarnio Originals -tuotteita, jotka ovat aitoja ja lisenssoituja versioita Aarnion klassikoista. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa korkealaatuisista materiaaleista ja huolellisella käsityöllä. Tilaa nyt Eero Aarnio Originals Pastilli tuoli vihreä tai tutustu muihin Eero Aarnion tuotteisiin verkkosivuillamme.

Eero Aarnio Originals Pastilli tuoli vihreä

Pastilli tuoli vihreänä on raikas ja iloinen valinta kotiisi. Vihreä on luonnon väri, joka luo harmoniaa ja rauhaa. Vihreä sopii hyvin yhteen monien muiden värien kanssa, kuten valkoisen, harmaan, ruskean ja sinisen. Voit yhdistää Pastilli tuolin vihreänä esimerkiksi puiseen pöytään, valkoiseen sohvaan tai siniseen mattoon. Pastilli tuoli vihreänä on myös loistava valinta terassille tai parvekkeelle, sillä se kestää hyvin sään vaihteluita.

Pastilli tuoli vihreänä on saatavilla verkkokaupastamme hintaan 1900,00 €. Tuolin mitat ovat 58 x 54 x 43 cm, ja sen paino on 5 kg. Tuoli toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun tarvitsee vain purkaa se pakkauksesta ja asettaa se haluamaasi paikkaan. Tuoli on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä se kostealla liinalla. Jos haluat suojata tuolia naarmuilta ja lialta, voit käyttää erillistä suojapussia, joka on myös tilattavissa verkkokaupastamme.

Tilaa nyt Pastilli tuoli vihreänä ja nauti sen ainutlaatuisesta muotoilusta ja mukavuudesta. Tuote toimitetaan nopeasti ja luotettavasti kotiovellesi tai lähimpään noutopisteeseen. Voit myös maksaa tuotteen joustavasti osissa tai laskulla. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa ilman kuluja. Meillä on myös ilmainen asiakaspalvelu, joka auttaa sinua kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kuvat: Eero Aarnio Originals