Sisustus

Inari Modern senkki S49: Tyylikäs ja tilava säilytysratkaisu

Inari Modern senkki S49: Tyylikäs ja tilava säilytysratkaisu

Kaipaatko olohuoneeseesi lisää säilytystilaa, mutta et halua tinkiä tyylistä? Jos vastasit kyllä, Inari Modern senkki S49 on juuri sinulle sopiva valinta. Tämä senkki on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä puusta, ja siinä on moderni ja minimalistinen muotoilu. Senkissä on neljä ovea ja kaksi laatikkoa, jotka aukeavat pehmeästi soft close -mekanismin ansiosta. Senkin sisällä on runsaasti hyllytilaa, johon voit järjestää esimerkiksi kirjoja, lehtiä, pelejä, astioita tai muita tavaroita. Senkin päällä voit esitellä kauniita koriste-esineitä tai asettaa television. Senkin mitat ovat 200 x 55 x 60 cm (L x S x K), joten se sopii hyvin useimpiin olohuoneisiin.

Inari Modern senkki S49 on saatavilla kahdessa eri värissä: valkoisena tai ruskeana. Valkoinen senkki on raikas ja valoisa vaihtoehto, joka luo tilantuntua ja sopii monenlaiseen sisustukseen. Ruskea senkki on lämmin ja kodikas vaihtoehto, joka luo tunnelmaa ja sopii erityisesti skandinaaviseen tai maalaisromanttiseen tyyliin. Voit valita senkin värin oman makusi ja olohuoneesi värimaailman mukaan.

Inari Modern senkki S49 on nyt Maskun verkkokaupassa huippuedulliseen hintaan: vain 399 euroa! Tämä on todella hyvä tarjous, sillä normaalisti tämän senkin hinta on 799 euroa. Eli säästät nyt peräti 50 prosenttia! Jos haluat hyödyntää tämän loistavan tilaisuuden, toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. Voit tilata senkin kätevästi Maskun verkkokaupasta tästä linkistä, josta löydät myös lisätietoja tuotteesta. Masku toimittaa senkin kotiisi sovittuna ajankohtana, ja halutessasi kokoaa sen myös käyttövalmiiksi. Voit myös maksaa tuotteen toimituksen jälkeen itsellesi sopivaan tahtiin Maskun laskulla tai tilillä.

Älä siis enää epäröi, vaan hanki itsellesi upea Inari Modern senkki S49, joka tuo olohuoneeseesi sekä tyyliä että tilaa. Olet varmasti tyytyväinen tähän laadukkaaseen ja edulliseen hankintaan!

Kuvien lähde: Masku.com