Sisustus

Mira-matto: täydellinen valinta parvekkeelle

Kesä on täällä ja parvekkeen sisustaminen on monen mielessä. Parveke on kuin oma pieni keidas, jossa voi nauttia auringosta, luonnosta ja rentoutumisesta. Parvekkeen viihtyisyyteen vaikuttaa paljon se, millaisen maton valitsee. Maton tulee olla kestävä, helppohoitoinen ja sopiva ulkokäyttöön. Tässä artikkelissa esittelemme yhden loistavan vaihtoehdon: Mira-maton.

Mira-matto 80 x 300 cm (Valkoinen) on polypropyleenilangasta kudottu matto, joka on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Polypropyleeni on synteettinen kuitu, joka on erittäin kulutusta ja kosteutta kestävä. Se ei homehdu eikä pölyä, joten se sopii hyvin allergikoille. Polypropyleeni on myös UV-suojattu, eli se ei haalistu auringonvalossa.

Mira-matto on tiivispintainen ja helppo pitää puhtaana. Se ei kerää likaa eikä roskia, vaan ne voi pyyhkiä pois kostealla liinalla tai harjalla. Matto voidaan myös pestä tarvittaessa miedolla pesuaineella ja huuhtoa puhtaalla vedellä. Mira-matto kuivuu nopeasti, joten se ei homehdu eikä haise.

Mira-matto on myös monikäyttöinen ja tyylikäs. Sen hillitty valkoinen sävy sopii kauniisti puulattioille ja luo raikkaan ilmeen parvekkeelle. Matto on myös mukava jalan alla ja luo lämpimän tunnelman. Mira-mattoa voi käyttää myös sisätiloissa, esimerkiksi eteisessä, keittiössä tai kodinhoitohuoneessa.

Jos etsit täydellistä parvekemattoa, kannattaa tutustua Mira-mattoon. Se on laadukas, kestävä ja helppohoitoinen matto, joka sopii niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin. Voit tilata Mira-maton kätevästi verkkokaupasta tai noutaa sen lähimmästä Asko-myymälästäsi. Nyt on hyvä aika sisustaa parveke kesäkuntoon!

Lähde: Asko