Sisustus

Halikko-baarijakkara: tyylikäs ja leikkisä valinta kotiin tai kahvilaan

Halikko-baarijakkara: tyylikäs ja leikkisä valinta kotiin tai kahvilaan

Kaipaatko kotiisi tai työpaikallesi uutta ilmettä ja mukavuutta? Haluatko sisustaa tilasi suomalaisella designilla, joka on laadukasta, kestävää ja persoonallista? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Made by Choicen Halikko-baarijakkaraan, joka on osa merkin samannimistä huonekalusarjaa. Tässä artikkelissa kerromme, miksi Halikko-baarijakkara on loistava valinta niin koteihin kuin julkisiin tiloihin.

Made by Choice: suomalaista huonekalumuotoilua uudella twistillä

Made by Choice on suomalainen huonekaluvalmistaja, joka perustettiin vuonna 2012. Yrityksen taustalla on kolme muotoilijaa: Lasse Laine, Niclas Ahlström ja Sebastian Jansson. Heidän tavoitteenaan on luoda huonekaluja, jotka ovat sekä kauniita että käytännöllisiä, sekä yhdistää perinteiset puutyömenetelmät nykyaikaiseen teknologiaan ja muotoiluun. Made by Choice haluaa myös olla vastuullinen yritys, joka käyttää vain kotimaista puuta ja valmistaa tuotteensa omalla tehtaallaan Salon Halikossa.

Made by Choicen tuotteet ovat saaneet paljon huomiota niin Suomessa kuin ulkomailla. Yritys on voittanut useita muotoilupalkintoja, kuten Vuoden Huonekalu -palkinnon vuonna 2016 ja Fennia Prize -kunniamaininnan vuonna 2017. Made by Choicen tuotteita on myös esillä useissa museoissa ja näyttelyissä ympäri maailmaa. Yritys tekee yhteistyötä monien tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten muotoilijoiden kanssa, kuten Matti Klenell, Samuli Naamanka, Hanna Anonen ja Wesley Walters.

Halikko-baarijakkara: sulavalinjainen ja hauska huonekalu

Halikko-baarijakkara on osa Made by Choicen Halikko-huonekalusarjaa, joka lanseerattiin vuonna 2019. Sarjaan kuuluu myös tuoleja, pöytiä ja penkkejä. Halikko-sarjan suunnittelusta vastaa Made by Choicen oma tiimi, joka on saanut inspiraatiota niin skandinaavisesta kuin japanilaisesta muotoilusta.

Halikko-baarijakkaran erottaa muista baarijakkarista sen kevyt ja leikkisä ilme. Jakkarassa yhdistyvät kauniisti kaartuvat muodot, vinoon asetetut jalat ja luonnollinen tammi. Jakkarassa ei ole selkänojaa tai käsinojia, mikä tekee siitä minimalistisen ja elegantin. Jakkarassa on kuitenkin mukava istua, sillä sen istuinosa on muotoon taivutettua tammivaneria, joka myötäilee kehon muotoja. Jakkarassa on myös kätevä jalkatuki.

Halikko-baarijakkara sopii hyvin niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen. Se on loistava valinta esimerkiksi keittiön saarekkeen ääreen, baaritiskille tai aulatilaan. Jakkarasta on saatavilla kaksi eri korkeutta: 66 cm ja 76 cm. Voit valita jakkaran joko luonnonvärisenä tai mustaksi petsattuna. Jakkarassa on myös valinnainen istuintyyny, joka lisää istumismukavuutta ja väriä.

Tilaa Halikko-baarijakkara Vepsäläiseltä

Jos olet kiinnostunut Halikko-baarijakkarasta, voit tilata sen helposti ja nopeasti Vepsäläisen verkkokaupasta. Vepsäläinen on suomalainen huonekaluliike, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja kestäviin design-huonekaluihin. Vepsäläisellä on yli 60 vuoden kokemus huonekalualalta, ja se tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa palvelua, ilmaisen toimituksen, kuluttoman ja korottoman maksuajan sekä 30 päivän ilmaisen palautuksen.

Vepsäläisen verkkokaupasta löydät Halikko-baarijakkaran molemmat korkeusvaihtoehdot sekä luonnonvärisenä että mustana. Voit myös valita haluamasi istuintyynyn värin useista vaihtoehdoista. Jakkarat toimitetaan valmiiksi koottuina, joten sinun ei tarvitse huolehtia kasaamisesta. Jos haluat nähdä jakkarat livenä ennen tilaamista, voit käydä jossakin Vepsäläisen 12 myymälästä ympäri Suomea.

Älä siis enää epäröi, vaan tilaa itsellesi tai lahjaksi Made by Choicen Halikko-baarijakkara Vepsäläiseltä. Se on varmasti tyylikäs ja leikkisä lisä kotiisi tai työpaikallesi. Klikkaa tästä päästäksesi suoraan tuotesivulle: Made By Choice Halikko-baarijakkara, tammi.

Kuvat: Made by Choice