Sisustus

PILVI-vuodesohva, Orinoco-kangas (hopea, jalat metalli) – tyylikäs ja käytännöllinen valinta

Kun etsit sohvaa, joka sopii sekä olohuoneeseen että vierashuoneeseen, kannattaa tutustua PILVI-vuodesohvaan, joka on valmistettu laadukkaasta Orinoco-kankaasta hopeanvärisenä ja metallijaloilla. Tämä vuodesohva on monipuolinen ja helppokäyttöinen huonekalu, joka tarjoaa mukavan istuinpaikan päivisin ja tilavan vuoteen yöksi. PILVI-vuodesohva on saatavilla myös kapeampana versiona, joka sopii erityisen hyvin pienempiin tiloihin. Tässä artikkelissa kerromme lisää tästä upeasta tuotteesta, jonka voit tilata nyt edullisesti Asko-verkkokaupasta.

Miksi valita PILVI-vuodesohva?

PILVI-vuodesohva on loistava valinta monesta syystä. Ensinnäkin, se on valmistettu Suomessa Askon omalla tehtaalla Lahdessa, joten voit olla varma sen laadusta ja kestävyydestä. Askon tuotteilla on myös 20 vuoden runkotakuu, joten voit luottaa siihen, että sohvasi palvelee sinua pitkään. Toiseksi, PILVI-vuodesohva on erittäin tyylikäs ja moderni huonekalu, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Sohvassa on näyttävä ruudutus istuimessa, joka luo sohvaan mielenkiintoista struktuuria. Selkätyynyt ovat käännettäviä, istuinosa on kiinteä. Voit valita sohvalle neljästä erilaisesta käsinojasta sen, joka miellyttää sinua eniten. Kolmanneksi, PILVI-vuodesohva on erittäin käytännöllinen ja helppokäyttöinen huonekalu, joka muuntuu sohvasta sängyksi käden käänteessä. Sohvassa on jenkkimekanismi, jonka avulla voit levittää sohvan vuoteeksi ilman suurta vaivaa. Vuodekoko on 207 x 155 cm eli riittävän tilava kahdelle hengelle. Vuodeosassa on myös säilytystila tyynyille ja peitoille.

Mistä tilata PILVI-vuodesohva?

PILVI-vuodesohva on nyt saatavilla Asko-verkkokaupasta uskomattoman edulliseen hintaan. Voit tilata tämän upean tuotteen nyt vain 1199 eurolla (normaali hinta 2499 euroa), eli saat 52 % alennusta! Tämä tarjous on voimassa vain 15.08.2023 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää, joten kannattaa toimia nopeasti. Voit noutaa sohvan ilmaiseksi lähimmästä Asko-myymälästäsi tai tilata sen kotiinkuljetuksella edulliseen hintaan. Voit myös maksaa sohvan Asko Laskulla tai Asko Erämaksulla joustavasti ja turvallisesti.

Jos haluat nähdä PILVI-vuodesohvan livenä ennen tilaamista, voit käydä tutustumassa siihen Asko-myymälöissämme, joissa on esillä laaja ja laadukas kangasmallisto. Voit myös tilata sohvan muulla kankaalla kuin Orinoco-hopealla, jos haluat vaihtelua väriin tai materiaaliin. Suosittelemme myös verhoilusuojauksen ottamista uudelle sohvallesi, jotta se pysyy siistinä ja hyväkuntoisena pidempään. Verhoilusuojaus tehdään Askon omalla tehtaalla, joten voit luottaa sen tehokkuuteen ja turvallisuuteen.

Tilaa nyt PILVI-vuodesohva ja nauti sen mukavuudesta!

Älä siis enää epäröi, vaan tilaa nyt itsellesi PILVI-vuodesohva, Orinoco-kangas (hopea, jalat metalli) ja tee olohuoneestasi tai vierashuoneestasi viihtyisämpi ja toimivampi. Tämä vuodesohva on loistava investointi, joka tarjoaa sinulle ja vieraillesi mukavan paikan istua ja nukkua. Tilaa nyt ja säästä huomattavasti!

Kuvan lähde: Asko.fi