Sisustus

SERENA-riipputuoli: rentoudu kesässä

Kesä on täällä ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia auringosta ja lämmöstä kuin makoilla mukavassa riipputuolissa? Riipputuoli on loistava valinta puutarhaan, terassille tai parvekkeelle, sillä se tarjoaa paitsi istumapaikan, myös keinunnan iloa ja rentouttavaa liikettä. Riipputuoli on helppo ripustaa koukkuun tai puunoksaan ja siirtää tarvittaessa paikasta toiseen. Riipputuoli on myös tyylikäs sisustuselementti, joka luo kesäistä tunnelmaa ulkotilaan.

Jos etsit laadukasta ja edullista riipputuolia, kannattaa tutustua Sotkan tarjoukseen: nyt saat SERENA-riipputuolin vain 199 eurolla, kun normaalihinta on 599 euroa. SERENA-riipputuoli on valmistettu kestävästä ja säänkestävästä polyrottinkimateriaalista, joka on helppo puhdistaa. Riipputuolin mukana tulee pehmeä istuinpehmuste, joka lisää istumismukavuutta. Riipputuolin mitat ovat 105 x 195 x 105 cm ja sen kantavuus on 120 kg. Riipputuoli on saatavilla harmaana tai valkoisena.

SERENA-riipputuoli sopii monenlaiseen sisustustyyliin ja se on helppo yhdistää muihin puutarhakalusteisiin. Voit esimerkiksi asettaa riipputuolin lähelle pöytää ja tuoleja, jolloin saat luotua viihtyisän oleskelualueen ulkona. Tai voit ripustaa riipputuolin rauhalliseen nurkkaukseen, jossa voit lukea kirjaa, kuunnella musiikkia tai ottaa päiväunet. Riipputuolissa voit myös ihailla maisemaa, seurata lintujen laulua tai nauttia raikkaasta ilmasta.

Jos haluat tilata SERENA-riipputuolin, toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. Voit tilata riipputuolin kätevästi Sotkan verkkokaupasta tai käydä katsomassa sitä lähimmässä Sotkan myymälässä. Toimitus on ilmainen yli 500 euron tilauksille ja voit valita haluamasi toimitustavan: kotiinkuljetus, nouto myymälästä tai noutopisteestä. Sotka tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa osissa Klarnan kautta.

Älä siis enää epäröi, vaan hanki itsellesi SERENA-riipputuoli ja tee kesästäsi entistä mukavampi. SERENA-riipputuoli on varma valinta, kun haluat rentoutua ja nauttia elämästä.

Kuvien lähde: Sotka.fi