Sisustus

SKATVAL Ovi + saranat, tummanharmaa: moderni ja monikäyttöinen valinta

Kun haluat uudistaa kotisi ilmettä, yksi helppo ja edullinen tapa on vaihtaa säilytyskalusteiden ovet. Ovet luovat yhtenäisen ja siistin vaikutelman, ja ne suojaavat myös tavaroitasi pölyltä ja lialta. IKEA:n SKATVAL Ovi + saranat, tummanharmaa on tyylikäs ja käytännöllinen vaihtoehto, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

SKATVAL Ovi + saranat, tummanharmaa on osa IKEA:n PLATSA-säilytysjärjestelmää, joka on suunniteltu joustavaksi ja muunneltavaksi. Voit koota PLATSA-säilytyskalusteen juuri sellaiseksi kuin haluat: korkeaksi tai matalaksi, viiston katon alle tai koko seinän pituiseksi. Voit myös valita erilaisia ovia, laatikoita, hyllyjä ja muita sisusteita tarpeidesi mukaan.

SKATVAL Ovi + saranat, tummanharmaa on saatavilla useissa eri koissa, joten voit yhdistellä niitä sopivasti tilaasi. Ovi voidaan asentaa oikea- tai vasenkätiseksi, ja se avautuu pehmeästi ja hiljaisesti. Ovi on valmistettu kestävästä lastulevystä, joka on päällystetty tummanharmaalla kalvolla. Kalvo antaa ovelle kauniin mattapintaisen viimeistelyn, joka on helppo pitää puhtaana.

Tummanharmaa on neutraali ja moderni väri, joka sopii hyvin yhteen monien muiden värien kanssa. Voit luoda kontrastia vaaleiden seinien tai lattian kanssa, tai yhdistää tummanharmaan muihin tummiin sävyihin luodaksesi tunnelmallisen ja harmonisen kokonaisuuden. Tummanharmaa on myös ajaton väri, joka ei mene pois muodista.

SKATVAL Ovi + saranat, tummanharmaa on siis loistava valinta, kun haluat päivittää kotisi säilytysratkaisut. Voit tilata oven helposti IKEA:n verkkokaupasta tai käydä tutustumassa siihen lähimmässä IKEA-tavaratalossasi. Jos haluat nähdä lisää vaihtoehtoja PLATSA-säilytysjärjestelmään, voit käyttää IKEA-suunnitteluohjelmaa ja muokata kokonaisuutta mielesi mukaan. Tutustu nyt SKATVAL Ovi + saranat, tummanharmaaan tästä!

SKATVAL Ovi + saranat, tummanharmaa

  • Koko: 40×120 cm
  • Väri: tummanharmaa
  • Materiaali: lastulevy, kalvo
  • Saranat: teräs
  • Hinta: 25 €
  • Tuotenumero: 192.134.69

Lähde: IKEA.fi