Sisustus

SMÅSTAD / PLATSA lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, harmaa: käytännöllinen ja tyylikäs säilytysratkaisu lapsen huoneeseen

Lapsen huoneessa on usein paljon tavaraa, joka kaipaa järjestystä. Vaatteet, lelut, kirjat ja muut pikkuesineet voivat helposti levitä ympäriinsä, jos niille ei ole omaa paikkaa. Siksi on tärkeää valita lapsen huoneeseen sopiva säilytyskaluste, joka on sekä tilava että helppokäyttöinen. Yksi sellainen on IKEA:n SMÅSTAD / PLATSA lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, harmaa.

Tämä lipasto on osa SMÅSTAD-sarjaa, joka on suunniteltu erityisesti lasten ja nuorten tarpeisiin. SMÅSTAD-sarjaan kuuluu monia erilaisia säilytysjärjestelmiä, jotka voi yhdistää keskenään tai muihin IKEA-tuotteisiin. Näin voit luoda lapsellesi oman persoonallisen ja toimivan kokonaisuuden.

SMÅSTAD / PLATSA lipasto on valmistettu kestävästä ja kevyestä kennolevystä, joka on resurssitehokas materiaali. Kennolevyssä on runko lastulevyä, puukuitulevyä tai massiivipuuta, ja sen sisällä on kierrätyspaperista tehty kennorakenne. Pintaan on lisätty maali-, kalvo- tai puuviilukerros halutun ilmeen mukaan. Lipaston väri on raikas valkoinen, ja laatikoiden etusarjat ovat harmaat.

Lipaston mitat ovat 60x57x123 cm, eli se sopii hyvin pieneenkin tilaan. Lipastossa on kuusi tilavaa laatikkoa, joissa on liukumekanismi ja pysäytin. Laatikot aukeavat ja sulkeutuvat pehmeästi ja hiljaa. Laatikoissa on myös reiät ilmanvaihtoa varten.

Lipaston vetimet myydään erikseen, joten voit valita ne lapsesi mieltymysten mukaan. Voit myös täydentää lipastoa HÄNGIG-etikettipidikkeellä, joka helpottaa järjestyksen ylläpitämistä ja kannustaa lasta hakemaan tavaroita ja laittamaan ne paikoilleen itse.

Lipastossa on tilaa niin vauvan potkupuvuille ja sukille kuin pikkulapsen villapaidoille, yöasuille ja alusvaatteillekin. Kahdessa alimmassa laatikossa säilytät kätevästi leluja, huopia ja muita suurempia tavaroita. Voit myös asettaa lipaston päälle koriste-esineitä tai kirjoja.

SMÅSTAD / PLATSA lipasto on siis loistava valinta lapsen huoneeseen, sillä se tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja näyttää hyvältä. Lipaston hinta on 249 euroa ilman ALV:tä. Voit tilata sen IKEA:n verkkokaupasta tai käydä hakemassa sen lähimmältä IKEA-tavaratalolta.

Jos haluat tutustua tarkemmin SMÅSTAD / PLATSA lipastoon tai muihin SMÅSTAD-sarjan tuotteisiin, voit klikata tästä: SMÅSTAD / PLATSA lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, harmaa.

Kuvien lähde: IKEA